prive

M.i.v. 3 maart 2018 is de nieuwe website van de handbalvereniging live gegaan.

Al geruime tijd was de wens van de vereniging om de website te vernieuwen in een moderner jasje. Tevens was de wens om de site op te bouwen waardoor leden eventueel zelf berichten, foto’s, activiteiten e.d. kunnen plaatsen. Dit was met de “oude” nogal bewerkelijke site niet mogelijk.
Om als webmaster dit mogelijk te maken moest er een redelijke studie verricht worden met daarbij vele testen om te kijken wat de mogelijkheden zouden zijden. Natuurlijk blijven er altijd zaken die niet gerealiseerd kunnen worden, maar met deze nieuwe site denk ik behoorlijk in de richting ben gekomen.
Een aantal pagina’s worden nog aangepast meer de laatste informatie zodra deze beschikbaar zijn, maar het wedstrijdprogramma, activiteiten (jaarkalender) en vele andere pagina’s zijn al actueel gevuld.

Heeft u nog suggesties, aan- en/of opmerkingen daar hoor ik dit graag.
We staan altijd open voor goede kritiek en hopen deze te kunnen gebruiken om een nog betere en mooiere site te kunnen maken.

Veel leesplezier.

1 Reactie

1. Beste Ton,
    De nieuwe website is zeker een mooie aanvulling voor de vereniging. Goed dat het plezier dat er in de vereniging zit, door de website ook wordt uitgestraald. Ik wil je in ieder geval bedanken voor alle tijd die je er (tot nu toe) hebt ingestopt.
    Met vriendelijke groet,
    Marcel