Apollo nieuws

Door de topprestaties van onze vandaalteams hebben we komend weekend een topweekend bij Apollo. De kracht van Apollo is de samenhang in de vereniging. Jong en oud gezamenlijk handballen en successen vieren.

Vrijdag 23 maart 20:45 uur

Aanstaande vrijdag zal Dames 1 de kwartfinale in de beker spelen in De Landing om 20:45 uur. De dames spelen tegen Bergeyk, die een klasse hoger spelen. Maar als kampioen van de 2de klasse hebben onze dames hiermee meteen een mooie krachtmeting met een team uit de 1ste klasse. Laten we er met z’n allen een echte Apollo bekeravond van maken.

Zaterdag 24 maart 20:30 uur

Zaterdag staat de kampioenswedstrijd van Heren 1 op het programma. Een fantastische prestatie om ook in de Hoofdklasse kampioen te worden. Ze spelen tegen het sterke Handbal Venlo om 20:30 uur in onze eigen hal. Na de wedstrijd zullen de festiviteiten die horen bij het kampioenschap horen aanvangen. Dit uiteraard in samenwerking met Sportcafe Expreszo!

Zondag 25 maart 14:00 uur

Zondag gaan we onze kampioenen huldigen in het centrum van Son. Een mooie moment voor extra aandacht voor onze mooie vereniging. Omdat het ook mooi overdag is, het perfecte moment om onze jeugd er ook bij te betrekken. We vertrekken om 14:00 uur vanuit De Landing met de (oranje gekleurde) fiets met z’n alle naar de kiosk op het kerkplein. Dames 1 en heren 1 zullen ons op ludieke wijze voorgaan. Om 15:00 uur zullen de teams gehuldigd worden door de wethouder. 

Een weekend zoals we nog nooit hebben gehad bij HV Apollo, onze dames 1 en heren 1 kampioen en weer een bekeravontuur. Laten we er met elkaar (in het oranje) van genieten. We hopen jullie allemaal te zien.

 

Groetjes,

Het bestuur

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment