Beste Apollo’ers,

Het seizoen 2017-2018 is afgelopen weekend geëindigd met een mooi kamp voor de jeugd van Apollo. De jeugd heeft de toekomst dus zo’n kamp als einde seizoen is helemaal mooi.

Als bestuur kijken we graag vooruit maar willen ook stilstaan bij al het moois van afgelopen seizoen. Want wat is er weer veel gebeurd mede door al die vrijwilligers!

Om er een paar dingen uit te pakken:

– De vereniging in de prachtige nieuwe trainingsjassen
– De vernieuwde wedstrijdtafel die zelfs door andere verenigingen gebruikt wordt
– De opstart van de jubileumcommissie, sponsorcommissie en zaalsportverenigingenoverleg
– De start van heel veel nieuw handbaltalent en een F-Jeugd team!
– De opleiding van een aantal scheidsrechters
– De kampioenschappen van onze Dames en Heren 1
– Het veldkampioenschap dan dames B
– De sterke communicatie via vernieuwde website, facebook en regionale en lokale kranten
– En nog heel veel meer
– Maar vooral de verenigingssfeer in “Onze Landing”

Gaan we nu achterover leunen? Nee ook wij zien nog genoeg uitdagingen en verbeteringen en zijn al druk bezig met volgend seizoen. Mocht je nou afgelopen jaar iets gezien hebben, waarvan je denkt: “dat kan beter, daar ligt een kans”. Richt je gerust tot één van de bestuursleden en dan kunnen we gezamenlijk kijken hoe we dat kunnen verbeteren.

Wij hopen dat jullie allemaal een mooi seizoen hebben gehad en zien jullie graag allemaal weer eind augustus bij de start van het seizoen 2018-2019.

Apollo zijn we met z’n allen!

Fijne zomer gewenst!

Marcel Heijmans