Apollo nieuws

De afgelopen week hebben jullie het jaarlijkse “grote Clubactie-boekje” ontvangen, of je gaat het deze week nog krijgen.

Wij kennen het enthousiasme wat de verkoop van de loten bij jullie oproept, echter voor onze vereniging is deze actie van groot belang. Van elk verkocht lot van 3 euro ontvangt Handbalvereniging Apollo 2 euro 40. Reken zelf maar eens uit wat dat met bijna 100 leden en 20 loten per boekje kan opbrengen. Zonder dat jullie het misschien doorhebben, worden hiervan een groot deel van de activiteiten en handbalspullen betaald.

Naast de hoofdprijs die je met aankoop van een lot kunt winnen, de prijs die je als verkoper op kids.clubactie.nl kunt winnen, heeft het bestuur besloten er nog 3 clubprijzen aan te koppelen.

Degene die de meeste loten verkoopt, mag een handbalshirt van het nationale team uitzoeken bij de handbalshop. Het lid dat 2ewordt mag een handdoek met daarop Tess Wester, Estavana Polman of het nationale team uitkiezen. De 3e prijs is een (shirt-)kussen van het nationale team. Wil je deze prijzen eens op je gemak bekijken, klik dan op de volgende link: https://www.handbalshop.nl/handbalkleding/nederlands-handbalteam?gclid=EAIaIQobChMI2eSnkqOn3QIVLbftCh3MMQ_REAAYASAAEgIulfD_BwE

Wij rekenen erop dat jullie je club steunen, zodat wij jullie kunnen steunen met je favoriete sport.