Handbal vereniging Apollo

Nieuwsbrief 10/1/2018 Jaargang 1, nr 1

lees het laatste Apollo-nieuws

Op initiatief van het bestuur heeft onze vereniging besloten een nieuwsbrief voor haar leden in het leven te roepen. Op deze manier kunnen we belangrijke en leuke gebeurtenissen met de leden delen. Hebt u leuke anekdotes, wedstrijdverslagen of andere bijzondere gebeurtenissen rondom onze vereniging, stuur ze in, en wellicht worden ze in de komende nieuwsbrief geplaatst.

Stuur nieuwsberichten naar communicatie@hvapollo.nl

GROTE CLUBACTIE

inleverdatum vanaf 26oktober

Steun je vereniging

De afgelopen weken hebben jullie het jaarlijkse “grote Clubactie-boekje” ontvangen. Wij kennen het enthousiasme wat de verkoop van de loten bij jullie oproept, echter voor onze vereniging is deze actie van groot belang. Van elk verkocht lot van 3 euro ontvangt Handbalvereniging Apollo 2 euro 40. Reken zelf maar eens uit wat dat met bijna 100 leden en 20 loten per boekje kan opbrengen.

Zonder dat jullie het misschien doorhebben, worden hiervan een groot deel van de activiteiten en handbalspullen betaald.

Naast de hoofdprijs die je met aankoop van een lot kunt winnen, de prijs die je als verkoper op kids.clubactie.nl kunt winnen, heeft het bestuur besloten er nog 3 clubprijzen aan te koppelen.

Degene die de meeste loten verkoopt, mag een handbalshirt van het nationale team uitzoeken bij de handbalshop. Het lid dat 2e wordt mag een handdoek met daarop Tess Wester, Estavana Polman of het nationale team uitkiezen. De 3e prijs is een kussen van het nationale team.

Lever de boekjes in vanaf 26 oktober. Wij rekenen erop dat jullie je club steunen, zodat wij jullie kunnen steunen met je favoriete sport.

HV APOLLO 50 JAAR

Apollo the Movie

Onze handbalvereniging bestaat in 2020 VIJFTIG jaar. Dat wordt feest! En dat wordt hilarisch… Tenminste: Als jullie meedoen . Afgelopen jaren viel genoeg te vieren en te lachen. Heb je op je smartphone nog leuke Apollo filmpjes of foto’s: Stuur ze naar jubileum2020@hv-apollo.nl . Gebeurt er iets waarvan je denkt: ‘’Kijk Ons”. Film! En mail ons. De leukste scene wint een Apollo Oscar!

Ondeugend, kei-leuk, sportief of ontroerend…

Kom maar op met die Movies. Maak een filmster van je zelf.

SEIZOEN 2018-2019 GESTART

Alle teams weer actief

Handbalseizoen 2018-2019 gestart.

Na het uiterst succesvolle seizoen 2017-2018 is HV Apollo vol energie en vertrouwen gestart met de voorbereiding en het veldseizoen 2018-2019. Met de kampioenschappen van oa de Heren 1 als Dames 1 nog vers in het sportieve geheugen hebben de leden de trainingen en wedstrijden gestart. Met een jeugdteam in elke leeftijdscategorie (A t/m F) laat de handbaljeugd in

Son en Breugel zien dat de populariteit van deze flitsende sport ook in ons dorp groeiende is. Tel daarbij 2 herenteams en 1 damesteam en men kan concluderen dat HV Apollo in 2018 een bloeiende vereniging is.

Kun je ons input geven, mail dan naar communicatie@hvapollo.nl

Wekelijks worden er door de dames en heren wedstrijden gespeeld op allerlei niveau’s. Met het heren vaandelteam spelend in de 2e divisie herbergt de plaatselijke handbalvereniging ook topsport in onze gemeente.

Wedstrijden tegen oa Helius, Hellas en Westlandia zijn vertaald naar voetbalniveau te vergelijken met wedstrijden tegen AFC, ijsselmeervogels en KozakkenBoys, en staan garant voor 60 minuten lang tophandbal. We nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn, alsmede 1 van de andere wedstrijden. Zelf handbal spelen is uiteraard ook mogelijk. Voor meer informatie kijk op HV-apollo.nl

Trainingsjack

Afgelopen seizoen hebben de leden van HV Apollo allen een nieuwe trainingsjack ontvangen. Mede door steun van sportcafe Expreszo, Il Gusto en Verrekes Lekkere Friet zien al onze spelers er weer picobello uit. Als dank voor de gulle bijdrage begroeten alle teams van de vereniging de scheidsrechter, tegenstander en publiek

gekleed in deze jassen. Wij verwachten binnenkort alle nieuwe leden van een jas te voorzien. Heb je nog geen jas, geef dit aan bij 1 van de bestuursleden.

Wijnproefavond; 22 november

Na het daverende succes van afgelopen jaar organiseert HV Apollo ook dit jaar weer een proefavond met uitmuntende wijnen. Bent u op zoek naar een lekker en betaalbaar wijntje voor tijdens de feestdagen, of zoekt u een mooi presentje voor uw relaties of familie, bezoek dan op donderdag 22 november vanaf 19.30u in cafe-restaurant de Zwaan

Contributie

De jaarlijkse contributie, die dit jaar gelijk gebleven is aan het niveau 2017, zal vanaf 29 oktober geïnd gaan worden.

Privacy

HV Apollo heeft van de stichting AVG voor verenigingen een verklaring ontvangen dat de vereniging. het AVG-programma heeft doorlopen. Hiermee voldoet HV Apollo aan de inspanningsverplichting omtrent de AVG-wetgeving. Het bestuur streeft er naar om op korte termijn een privacy-statement op de website te plaatsen. Hebt u vragen omtrent uw privacy, kunt u ten alle tijden iemand van het bestuur aanspreken

Sporthal

Zoals u allen hebt ervaren, kampt onze vereniging met de gevolgen van de tijdelijke sluiting van sporthal de Landing. Vooralsnog is de oplossing niet in zicht en is onduidelijk hoelang het zal duren voordat het sein op groen wordt gezet en er weer gesport kan worden in onze thuishal. We proberen u tijdig te informeren over wijzigingen in het speel en trainingsprogramma, waarbij we streven naar zo min mogelijk wijzigingen. Houd hiervoor uw mail en teamapps in de gaten.

Stuur nieuwsberichten naar communicatie@hvapollo.nl