Nieuwsbrief 2 , jaargang 1 HV Apollo 23 december 2018

2018-2019

Sportief geslaagd jaar, op naar het jubileumjaar 2020

In deze laatste dagen van 2018 kunnen we als HV Apollo terugkijken op een sportief geslaagd jaar. Met mooie momenten als kampioenschappen met bijbehorende huldigingen en de fantastische toename in jeugdleden. We mogen concluderen dat we op de goede weg zijn. Het bestuur van HV Apollo wenst u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2019, waarbij we gezamenlijk op weg gaan naar het 50-jarig bestaan van onze vereniging in 2020.

Stuur nieuwsberichten naar communicatie@hvapollo.nl

 

WINNAARS GROTE CLUBACTIE

3 prijzen binnen handbalvereniging

De afgelopen weken hebben jullie het jaarlijkse “grote Clubactie-boekje” ontvangen, en mn de jongste jeugd is enthousiast aan het verkopen gegaan. Maar liefst 393 loten werden er binnen HV Apollo verkocht. Op deze loten zijn 3 prijzen gevallen, dus check uw loten.

Zoals beloofd hebben we gekeken naar de leden die de meeste loten verkocht hebbe. Met 32 loten is Luna uit de D de terechte winnaar van het handbalshirt, op de voet gevolgd door Tijn 30 loten en Stef H met 29 loten. Zij mogen een handdoek of een kussen van het nationale handbalteam bestellen. Wij willen iedereen bedanken voor de inzet en zijn blij met de extra inkomsten voor de vereniging.

HV APOLLO 50 JAAR

Apollo the Movie

Onze handbalvereniging bestaat in 2020 VIJFTIG jaar. Dat wordt feest! En dat wordt hilarisch… Tenminste: Als jullie meedoen . Afgelopen jaren viel genoeg te vieren en te lachen. Heb je op je smartphone nog leuke Apollo filmpjes of foto’s: Stuur ze naar jubileum2020@hv-apollo.nl . Gebeurt er iets waarvan je denkt: ‘’Kijk Ons”. Film! En mail ons. De leukste scene wint een Apollo Oscar!

Ondeugend, kei-leuk, sportief of ontroerend…

Kom maar op met die Movies. Maak een filmster van je zelf.

.

BEKERWEDSTRIJDEN

2e ronde beker dames 1 en heren 2

De wedstrijden in de 2e ronde van de beker zijn geloot en gepland. Ons dames vaandelteam zal het opnemen tegen Tremeg uit Gemert. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op 25 januari om 19.30u in onze eigen sporthal.

Aansluitend om 21u zullen de heren 2 het opnemen tegen Olympia. De trainingen voor deze vrijdagavond komen vanaf 19.15u te vervallen.

Van ei tot shirtsponsor!

 

Wat begon tijdens een ruilspel op de HV Apollodag met een ei, en via kleine stapjes resulteerde in een uur zaalhuur betaald door Mykonos, heeft uiteindelijk geleid tot een shirtsponsoring. Vanaf deze week prijkt op de rug van het gemengd C-team van Apollo de naam van Grieks specialiteiten restaurant Mykonos. Eigenaar Yanis draagt de sportende jeugd van Son en Breugel een warm hart toe, en reageerde dan ook enthousiast op het verzoek om de naam van zijn restaurant naast die van SonSport op de shirts te plaatsen. Onder zijn enthousiaste toejuichingen speelden de C-jeugd een zeer goede wedstrijd tegen koploper de Sprint, welke helaas nipt verloren ging.

Kun je ons input geven, mail dan naar communicatie@hvapollo.nl

Trainingsjack

Afgelopen seizoen hebben de leden van HV Apollo allen een nieuwe trainingsjack ontvangen. Mede door steun van sportcafe Expreszo, Il Gusto en Verrekes Lekkere Friet zien al onze spelers er weer picobello uit. Spelers van HV Apollo worden geacht deze jassen te dragen rond de wedstrijden en als dank voor de gulle bijdrage begroeten alle teams van de vereniging de scheidsrechter, tegenstander en publiek

gekleed in deze jassen. Wij verwachten binnenkort alle nieuwe leden van een jas te voorzien. Heb je nog geen jas, geef dit aan bij 1 van de bestuursleden.

Pieten bezoeken handbalvereniging Apollo

Opeens waren ze daar, 2 zwarte Pieten, die op het geluid in sporthal de Landing af waren gekomen. Ze troffen daar de jongste jeugdleden van Apollo aan, die bezig waren met de wekelijkse handbaltraining. Vol enthousiasme werden ze begroet en namen ze deel aan de training. Af en toe gooiden de Pieten met pepernoten in plaats van met de bal, maar er was geen enkel kind dat hier problemen mee had. Aan het einde van de training was er ook nog een lekkere surprise voor elk kind. En de Pieten, die waren zo onopvallend dat ze gekomen waren ook weer vertrokken

Opruimen HV Apollo-spullen

Met enige regelmaat bereiken er geluiden het bestuur dat er spullen kwijt zijn die behoren aan de vereniging. Tevens horen wij dat er spullen na trainingen of wedstrijd blijven rondzwerven. Wij vragen alle leden, trainers en begeleiders zorgvuldig om te gaan met de beschikbare materialen en na gebruik terug te leggen op de daarvoor bestemde plekken.

EHBO-bijeenkomsten

We twijfelen aan de zijlijn allemaal wel eens wat te doen bij blessures. Daarom willen wij graag voor jullie een EHBO avond organiseren waarin we wat meer inzoomen op sportblessures.
Op maandag 14 januari gaat Tamara van Eerd, speelster van dames 1 en huisarts van beroep, deze EHBO avond verzorgen. Zij gaat ons vertellen hoe we het best kunnen handelen als er ooit een blessure ontstaat tijdens een training of wedstrijd.
Ze zal beginnen met een stukje theorie en daarna is er nog gelegenheid om wat situaties te oefenen.
We starten om 19:30u in de Landing met een kop koffie/thee. Om 19:45u zal Tamara beginnen met haar programma en we verwachten dat we rond 21:30u de avond afsluiten.

Meer jeugd, meer zaaluren

Door het toenemend aantal jeugdleden groeit de vraag om extra uren zaal te huren. Het bestuur wil graag aan deze vraag voldoen, maar u zult begrijpen dat dit het nodige regelwerk vraagt met de beheerder van de sporthal en de trainers/begeleiders. Momenteel onderzoekt het bestuur de mogelijkheid om extra uren te huren. Hiervoor is er binnen de allerjongste jeugdgroep een vragenlijst verstuurd. Wij willen u vragen hier op te antwoorden, zodat het bestuur verdere aktie kan ondernemen

Sjors Sportief en schoolhandbal

Handbal is een sport in opkomst. Om de jongste jeugd kennis te laten maken met deze sport wordt er naast de mogelijkheid een drietal weken mee te trainen, door onze vereniging deelgenomen aan het landelijke Sjors Sportief. Dit geeft jonge kinderen de mogelijkheid om bij verenigingen in de keuken te kijken en aan activiteiten deel te nemen. Deze weken staan voor onze vereniging gepland op 3, 10 en 17 mei. Kort daarna zal op 26 mei het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi plaatsvinden, wat ingeleid is door een aantal handbalclinics op basisscholen. U zult terzijnertijd meer informatie horen, en mocht willen ondersteunen bij de organisatie of de uitvoering, dan bent u van harte welkom

Stuur nieuwsberichten naar communicatie@hvapollo.nl

F-toernooi Apollo groot succes

Ruim 50 kinderen rond de 7 jaar speelden zaterdagochtend een handbaltoernooi in de heropende sporthal de Landing. Met groot enthousiasme, zonder scheidsrechters en met veel sportiviteit werd er op 3 veldjes tegen elkaar gestreden. Na afloop van elke wedstrijd werden en ook nog shoot-out genomen, waarbij elk kind richting de goal kan om te scoren. Op de momenten dat er geen wedstrijd werd gespeeld vermaakten de kinderen zich met spelletjes en kleurplaten. Aan de gemoedelijke sfeer en grote sportiviteit kunnen veel oudere sporters een voorbeeld nemen. Dit was handbal in de zuiverste vorm.

Trainersbijeenkomst

Op verzoek van een aantal trainers en teambegeleiders zal er op vrijdagavond 8 februari een avond plaatsvinden waarin uitleg gegeven wordt hoe en waarop er binnen bepaalde leeftijdscategorien het beste getraind en gecoacht kan worden. Met deze avond hopen wij de trainers, coaches en begeleiders wat meer leeftijdsgebonden handbalinformatie te geven. Meer informatie over deze avond volgt.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment