Nieuwsbrief 3, jaargang 1 HV Apollo 3 februari 2019

Eerste Hulp Bij handbalOngelukjes

Op maandag 14 januari verzorgde Tamara van Eerd, speelster van dames 1 en huisarts van beroep, een EHBO avond voor Apollo. Zij heeft de coaches en trainers van HV Apollo bijgepraat over hoe we het best kunnen handelen als er ooit een blessure ontstaat tijdens een training of wedstrijd. Naast een stukje theorie met duidelijke en begrijpelijke uitleg was er nog de gelegenheid vragen te stellen en om wat situaties te oefenen. We hopen met deze avond het kader van HV Apollo wat bagage te hebben gegeven hoe te handelen bij alledaagse handbalongelukjes.

De presentatie van Tamara is op de volgende link terug te lezen https://prezi.com/p/q-on8ottfbeh/

Stuur nieuwsberichten naar communicatie@hvapollo.nl

SAVE THE DATE

3 belangrijke datums voor Apollo-leden

Ondanks dat het nog ver weg lijkt, willen wij u toch vragen de volgende belangrijke datums vast in uw agenda te noteren. Het gat hier om het schoolhandbaltoermooi, de Apollo-dag en de vrijwilligersavond. Voor al deze activiteiten geldt hoe meer mensen hoe meer vreugd.

Dus noteer:

Zaterdag 13-04: Apollodag

Zondag 19-05: Scholenhandbaltoernooi

Vrijdag 28-06: Vrijwilligersavond

BEKERWEDSTRIJDEN

2e ronde beker dames 1 en heren 2

De wedstrijden in de 2e ronde van de beker zijn gespeeld, en voor onze vereniging bijzonder suceesvol, geweest. Zowel de dames 1 en als heren 2 sloten hun bekerwedstrijd af met een overwinning, respectievelijk 23-18 tegen Gemert en 35-21 tegen Olympia.

We zullen u tijdig op de hoogte brengen van het verdere verloop van de beker.

Informatie-avond voor trainers

Vrijdag 8 februari

HV Apollo heeft al meerdere jaren een grote, enthousiaste groep trainers en coaches. Daar zijn wij, als bestuur, natuurlijk heel blij mee. Zeker nu onze vereniging, met name bij de jeugd, flink aan het groeien is. Dit is een mooie mix van ervaren trainer/coaches en beginnende talenten. Wij willen jullie ondersteunen waar wij kunnen en kennis delen met elkaar waar dat mogelijk is. Dus. vonden wij het een goed idee om een trainersavond te organiseren.

Marcel Heijmans en Rob van der Linden zijn beide inmiddels al behoorlijk ervaren trainers en willen hun visie en kennis graag met jullie delen. Zij hebben de inhoud van deze avond samen voorbereid en Marcel zal de presentatie op zich nemen.

Marcel zal met namen inzoomen op de opbouw van een training en wat je per leeftijdscategorie aanbiedt. Op die manier hopen wij jullie van input te voorzien en kunnen we samen een doorgaande lijn creƫren van de F-jeugd naar de A-jeugd/seniorenteams. Deze avond vindt plaats op vrijdag 8 februari om 19:30u in de Landing.

Er wordt voornamelijk gesproken over de F t/m A jeugd, maar onze seniorentrainers zijn uiteraard ook welkom om aan te sluiten. Coaches zijn eveneens welkom maar er wordt deze avond niet ingezoomd op het coachen. We hopen dat er zoveel mogelijk trainers en coaches zullen aansluiten.

Grote Clubaktie

Grote-Club prijswinnaars op een rij. VLNR Tijn, Luna en Stef verkochten de meeste loten.

Overigens vielen er binnen onze vereniging 3 prijzen op de verkochte loten, dus check uw loten!

Geen jeugd-trainingen carnavalsvakantie

Ivm carnaval is er voor geen enkel team op vrijdag 1 maart training. Op woensdag 6 en vrijdag 8 maart is er enkel voor de senioren training

Stuur nieuwsberichten naar communicatie@hvapollo.nl