Besten leden & ouders,

Op maandag 14 januari verzorgt Tamara van Eerd, speelster van dames 1 en huisarts van beroep, een EHBO avond voor Apollo. Zij gaat ons vertellen hoe we het best kunnen handelen als er ooit een blessure ontstaat tijdens een training of wedstrijd. Ze zal beginnen met een stukje theorie en daarna is er nog gelegenheid om wat situaties te oefenen.

Onze handbalvereniging bestaat in 2020 VIJFTIG jaar. Dat wordt feest! En dat wordt hilarisch… Tenminste: Als jullie meedoen . Afgelopen jaren viel genoeg te vieren en te lachen. Heb je op je smartphone nog leuke Apollo filmpjes of foto’s: Stuur ze naar jubileum2020@hv-apollo.nl .Gebeurt er iets waarvan je denkt: ‘’Kijk Ons”. Film! En mail ons. De leukste scene wint een Apollo Oscar!

Ondeugend, kei-leuk, sportief of ontroerend…

Kom maar op met die Movies. Maak een filmster van je zelf.